Schoonmaakbedrijf Oegstgeest

U zoekt een schoonmaakbedrijf in Oegstgeest? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Schoonmaakbedrijf NaDava is al sinds 1997 het vertrouwde adres wanneer het aankomt op professioneel schoonmaakwerk bij bedrijven en particulieren. Wij zijn gevestigd in Leiden met ons schoonmaakbedrijf, maar zijn zeer goed in te schakelen als schoonmaakbedrijf in Oegstgeest. Door de korte afstand houden we de lijnen kort en zijn we heel gemakkelijk- en snel in te schakelen.

U kunt bij ons terecht van regulier schoonmaakwerk tot industrieel schoonmaakwerk, van technische schoonmaak tot opleverschoonmaak, van vloeronderhoud tot glasbewassing. Geen klus is voor ons te klein of te groot. Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact op. Wij staan u met alle plezier te woord.

Schoonmaakbedrijf Oegstgeest voor bedrijven

Het dienstenpakket wat schoonmaakbedrijf NaDava biedt aan het bedrijfsleven in Oegstgeest bestaat uit onder andere regulier schoonmaakwerk, industriële schoonmaak, technische schoonmaak GMP, opleverschoonmaak, vloerreiniging en glasbewassing. Wij maken op het gebied van kwaliteit- en verantwoordelijkheid geen onderscheid tussen de kleinen ondernemingen en de grote. Elke klus pakken we met dezelfde instelling op, want dat is het vertrouwen dat ons gegeven is door de ondernemer. Mede hierdoor zijn we na 20 jaar een serieuze partij in de regio en bestaat ons klantenbestand uit veel bedrijven waar we vanaf het begin al aan mee samenwerken. Wilt u meer weten of een vrijblijvende kennismaking? Bel of mailt u ons dan?

Schoonmaakbedrijf Oegstgeest voor particulieren

Als schoonmaakbedrijf zijn we ook in te schakelen voor alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden voor particulieren in Oegstgeest. U kunt ons onder andere inschakelen voor het schoonmaken van uw woning, het reinigen van het tapijt, het onderhouden van de vloer en het wassen van uw ramen. Dit kunt u ons éénmalig laten doen, maar het kan uiteraard ook periodiek. Wilt u meer informatie of wilt u ons inschakelen? Neemt u dan contact op per mail of telefoon.

Gratis offerte & eerlijk advies schoonmaakwerk Oegstgeest

Bij NaDava bieden we gratis- en vrijblijvend offertes aan, ook bij u op locatie. U bent totaal nergens aan gebonden. Wij geloven dat eerlijk- en goed advies in combinatie met nette tarieven voor zichzelf spreekt. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen, neem dan direct contact op voor een gratis offerte  om ons in te schakelen als schoonmaakbedrijf in Oegstgeest.

schoonmaakbedrijf oegstgeest

Waarom NaDava

checkmark (2) All-round dienstenpakket.
checkmark (2) Tariefstellingen met realiteitszin.
checkmark (2) 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar.
checkmark (2) Directie is uw contactpersoon
checkmark (2) Ervaren management.
checkmark (2) Vakbekwame medewerkers.
checkmark (2) Altijd heldere afspraken
checkmark (2) Periodieke kwaliteitscontroles
checkmark (2) Werkzaam in de regio Zuid-Holland