Schoonmaakbedrijf Leidschendam

U zoekt een schoonmaakbedrijf in Leidschendam? Dan staat Schoonmaakbedrijf Nadava u tot dienst! Wij zijn al ruim 20 jaar actief in de schoonmaakbranche. Op het gebied van schoonmaken is ons werk ongeëvenaard. Ondanks dat wij niet in Leidschendam gevestigd zitten met ons schoonmaakbedrijf, bedienen we deze plaats wel. Door de korte afstand kunnen we snel- en makkelijk inspringen wanneer nodig en zijn we zeer flexibel in te schakelen.

Natuurlijk zijn we ook buiten de regio in te schakelen. Indien u meer informatie wilt kunt u ons mailen of bellen. We staan u met alle plezier te woord. Een offerte bij u op locatie is geheel gratis- en vrijblijvend. Neem hiervoor contact op voor het inplannen van de afspraak.

Schoonmaakbedrijf Leidschendam voor bedrijven

Bedrijven uit Leidschendam kunnen ons schoonmaakbedrijf inschakelen voor onder andere: regulier schoonmaakwerk, industriële schoonmaak, technische schoonmaak GMP, opleverschoonmaak, vloerreiniging en glasbewassing. Wij maken op het gebied van kwaliteit- en verantwoordelijkheid geen onderscheid tussen de kleine bedrijven en de grote. Elke klus pakken we met dezelfde instelling op, want dat is het vertrouwen dat ons gegeven is door de ondernemer. Mede hierdoor zijn we na 20 jaar een serieuze partij in de regio en bestaat ons klantenbestand uit veel bedrijven waar we vanaf het begin al aan mee samenwerken. Wilt u meer weten of een vrijblijvende kennismaking, bel of mail ons gerust.

Schoonmaakbedrijf Leidschendam voor particulieren

U bent een particulier in de regio Leidschendam en u wilt éénmalig of periodiek een schoonmaakbedrijf inschakelen? Dat is bij ons geen enkel probleem. Bij Schoonmaakbedrijf NaDava bedienen we zowel de ondernemer- als particulier. U kunt ons onder andere inschakelen voor het schoonmaken van uw woning, het reinigen van het tapijt, het onderhouden van de vloer en glasbewassing. Ook voor schoonmaakwerken die hier niet tussen staan, kunt u ons hoogstwaarschijnlijk inschakelen. Neem hiervoor even contact op.

Gratis offerte & eerlijk advies

Bij NaDava bieden we gratis- en vrijblijvend offertes aan, ook bij u op locatie. U bent totaal nergens aan gebonden. Wij geloven dat eerlijk- en goed advies in combinatie met nette tarieven voor zichzelf spreekt. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen, neem dan direct contact op voor een gratis offerte  om ons in te schakelen als schoonmaakbedrijf in Leidschendam.

schoonmaakbedrijf leidschendam

Waarom NaDava

checkmark (2) All-round dienstenpakket.
checkmark (2) Tariefstellingen met realiteitszin.
checkmark (2) 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar.
checkmark (2) Directie is uw contactpersoon
checkmark (2) Ervaren management.
checkmark (2) Vakbekwame medewerkers.
checkmark (2) Altijd heldere afspraken
checkmark (2) Periodieke kwaliteitscontroles
checkmark (2) Werkzaam in de regio Zuid-Holland