Schoonmaakbedrijf Noordwijk

U zoekt een schoonmaakbedrijf in Noordwijk? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf NaDava aan het juiste adres. Wij zijn al 20 jaar gevestigd in Leiden, maar ons schoonmaakbedrijf bedient vele bedrijven en particulieren uit Noordwijk. Door de korte afstand zijn we zeer flexibel in te zetten en houden we de lijnen kort.

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten schoonmaakwerk. Denk maar aan bijvoorbeeld regulier schoonmaakwerk, industriële schoonmaak, technische schoonmaak, opleverschoonmaak, vloerreiniging en glasbewassing. Op al deze gebieden is onze dienstverlening ongeëvenaard. Natuurlijk kunnen we zoveel goeds over onszelf vertellen, maar is het verstandiger dit zelf te ervaren met onze hoogwaardige dienstverlening. Wilt u meer informatie of gratis- en vrijblijvend een offerte op locatie? Neem dan contact op, we staan u graag te woord.

Schoonmaakbedrijf Noordwijk voor bedrijven

Veel bedrijven uit Noordwijk hebben geen tijd, kennis of middelen, om het schoonmaakwerk zelf op te pakken. Dit wordt helemaal lastig als het om bijvoorbeeld technische- of industriële schoonmaak gaat. Dat is reden genoeg om u volledig te laten ontzorgen. Onze dienstenpakket voor bedrijven bestaat uit onder andere: regulier schoonmaakwerk, industriële schoonmaak, technische schoonmaak GMP, opleverschoonmaak, vloerreiniging en glasbewassing. Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Geen zorgen, want grote kans dat wij hierin ook gespecialiseerd zijn. Wilt u meer weten of een vrijblijvende kennismaking inplannen bij u op locatie? Neem dan contact op.

Schoonmaakbedrijf Noordwijk voor particulieren

Als schoonmaakbedrijf zijn we ook in te schakelen voor particulieren in Noordwijk. U kunt ons onder andere inschakelen voor het schoonmaken van uw woning, het reinigen van uw tapijt, het onderhouden van de vloer en glasbewassing. Dit kunt u ons éénmalig laten doen, maar het kan ook periodiek. Wilt u meer informatie of wilt u ons inschakelen? Neemt u dan contact op per mail of telefoon.

Gratis offerte & eerlijk advies

Bij schoonmaakbedrijf NaDava bieden we gratis- en vrijblijvend offertes aan, ook bij u op locatie. U bent totaal nergens aan gebonden. Wij geloven dat eerlijk- en goed advies in combinatie met nette tarieven voor zichzelf spreekt. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen, neem dan direct contact op voor een gratis offerte om ons in te schakelen als schoonmaakbedrijf in Noordwijk.

Schoonmaakbedrijf noordwijk

Waarom NaDava

checkmark (2) All-round dienstenpakket.
checkmark (2) Tariefstellingen met realiteitszin.
checkmark (2) 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar.
checkmark (2) Directie is uw contactpersoon
checkmark (2) Ervaren management.
checkmark (2) Vakbekwame medewerkers.
checkmark (2) Altijd heldere afspraken
checkmark (2) Periodieke kwaliteitscontroles
checkmark (2) Werkzaam in de regio Zuid-Holland