Schoonmaakbedrijf Leiderdorp

U zoekt een schoonmaakbedrijf in Leiderdorp? Zoek dan niet verder! Schoonmaakbedrijf NaDava is al sinds 1997 het vertrouwde adres wanneer het aankomt op professioneel schoonmaakwerk. Wij zijn gevestigd in Leiden, maar zijn zeer goed in te schakelen als schoonmaakbedrijf in Leiderdorp.

Door deze korte afstand houden we de lijnen kort en zijn we snel- en flexibel in te schakelen. U kunt bij ons terecht voor regulier schoonmaakwerk tot industrieel schoonmaakwerk, van technische schoonmaak tot opleverschoonmaak, van vloeronderhoud tot glasbewassing. Geen klus is voor ons te klein of te groot. Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact op. Wij staan u met alle plezier te woord.

Schoonmaakbedrijf Leiderdorp voor bedrijven

Bedrijven in Leiderdorp kunnen ons de meest veelzijdige klussen, groot- en klein, toevertrouwen. Wilt u éénmalig een klein kantoortje laten schoonmaken of periodiek een technische schoonmaak laten uitvoeren? Wij pakken elke klus met volle verantwoordelijkheid op.

Wij zijn in te schakelen voor onder andere regulier schoonmaakwerk, industriële schoonmaak, technische schoonmaak GMP, opleverschoonmaak, vloerreiniging en glasbewassing. Staat datgene waar u naar op zoek bent niet tussen de zojuist genoemde diensten, geen zorgen! Zeer grote kans dat wij dit ook verzorgen. Neem hiervoor even contact op.

Schoonmaakbedrijf Leiderdorp voor particulieren

Ook u als particulier in Leiderdorp kunt een beroep doen op de schoonmaakspecialisaties van Schoonmaakbedrijf NaDava. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het schoonmaken van uw woning, het reinigen van het tapijt, het onderhouden van de vloer en het wassen van uw ramen. Indien datgene waar u naar op zoek bent niet tussen de bovengenoemde diensten staat, neemt u dan even contact op, want dit pakken wij zeer waarschijnlijk ook op.

Gratis offerte & eerlijk advies

Bij NaDava bieden we gratis- en vrijblijvend offertes aan, ook bij u op locatie. U bent totaal nergens aan gebonden. Wij geloven dat eerlijk- en goed advies in combinatie met nette tarieven voor zichzelf spreekt. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen, neem dan direct contact op voor een gratis offerte om ons in te schakelen als schoonmaakbedrijf in Leiderdorp.

schoonmaakbedrijf leiderdorp

Waarom NaDava

checkmark (2) All-round dienstenpakket.
checkmark (2) Tariefstellingen met realiteitszin.
checkmark (2) 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar.
checkmark (2) Directie is uw contactpersoon
checkmark (2) Ervaren management.
checkmark (2) Vakbekwame medewerkers.
checkmark (2) Altijd heldere afspraken
checkmark (2) Periodieke kwaliteitscontroles
checkmark (2) Werkzaam in de regio Zuid-Holland